Routes in motor

ROUTES IN MOTOR

De Sierra de Urbasais de ideale plek om te genieten van de motor of auto en van de natuurlijke schoonheid, met haar honderden spectaculaire bochten en spannende hellingen.

NAVARIDER, MOTORERVARING IN NAVARRA

Dit is het project voor informatieverspreiding voor toerisme-ervaringen met betrekking tot de wereld van de motor (auto's en motorfietsen) in Navarra.

Wij bieden wegenkaarten met gedetailleerde profielen, GPS-tracks (routes met coördinaten), routes, kilometermarkering, gemarkeerde kruispunten en samenvattingen om af te drukken.

www.navarider.com

WAAROM IS NAVARRA DE IDEALE BESTEMMING VOOR ALLE FANS VAN MOTORSPORT?

Omdat Navarra 2001 kilometer wegen heeft, gemaakt voor het plezier van het rijden doorheen verschillende landschappen met een buitengewone schoonheid.

Want er is een breed gamma aan restaurants, bars en accommodatie in heel Navarra met de beste service en gastvrijheid; de beste gerechten op basis van lokale producten. Omdat Navarra een land is van landschappelijke diversiteit. In een paar kilometer gaat men van de Pyreneeën en de Cantabrische valleien naar mediterrane landschappen met wijngaarden en olijfbomen. Van het Irati-woud en de weilanden van de valleien, naar de woestijn van de Bardenas. Alles in 10.500 km2.

Omdat Navarra het verhaal is van een koninkrijk en de poort van de Camino de Santiago in Spanje. Omdat Navarra de meest universele feesten heeft: de feesten van Sanfermines in Pamplona.

En omdat het beschikt over het beste circuit van Noord-Spanje: Het Circuito de Navarra (Los Arcos).